CARF Tapahtumat

Sunnuntai 6. Marraskuuta 2022, 18:00 kirj: CARF821


CARFin syyskokous ja kauden päätösillallinen järjestettiin lauantaina 5.11.2022 Tammelassa. Portaan @nahkurinverstas tarjosi viihtyisän kokouspaikan idyllisessä maalaismaisemassa ja heidän oman keittiön buffet-illallinen oli erittäin maittava!Paljon onnea Alfa ja Romeo Cupin palkituille.

Paikalla oli myös uusi Tonale ja kaikki innokkaat pääsivät koeajolle. Auto oli elementissään Tammelan mutkaisilla pikkuteillä

CARF's annual meeting was in Tammela on Saturday. Nahkurinverstas offered idyllic meeting facilities and a delicious dinner. Congratulations to the Alfa and Romeo Cup winners. The new Tonale was also there and available for test driving.

Sunnuntai 11. Syyskuuta 2022, 18:00 kirj: CARF821Kauden 2022 viimeinen ratapäivä Cuore Sportivo IV ajettiin Ahveniston moottoriradalla sunnuntaina 11.9. Oli hieno päivä ja paljon iloista porukkaa paikalla. Kiitos kaikille ratapäivään osallistuneille ja onnea Alfa ja Romeo Cupin palkituille!

Uusi Tonale oli koeajettavissa ja auto nähtiin myös radalla. Kiitos Delta Autolle.The last track day of the 2022 season was Ahvenisto Race Circuit on Sunday 11.9. Thanks to everyone and congratulations to the Alfa and Romeo Cup winners! New Tonale was there also.

Lauantai 6. Elokuuta 2022, 18:00 kirj: CARF821


Lauantaina 6.8. piti olla ratapäivä Jurvan Botniaringillä… Kaikki ei mennyt ihan putkeen, ja kuten lauluissakin sanotaan ”Tulvii Pohjanmaa…”.

Edellisten päivien rankkasateet tekivät tepposet ja aamulla alkoi radalle kertyä vettä! Vettä oli lopulta niin paljon, että radan päälle muodostui virtaava joki ja ajot jouduttiin valitettavasti perumaan kokonaan.

Muutama uskaltautui radalle tutkimaan tilannetta ja yksi 156 meinasi hukkua tulvaveteen. Onneksi potilas saatiin vielä elvytettyä ja omin voimin liikkeelle.

Useat olivat tulleet pitkänkin matkan takaa ja osa koko viikonlopunkin reissulle, joten ajojen peruuntuminen oli suuri pettymys. Mutta ensi vuonna yritetään uudestaan paremmalla tuurilla!

The track day in Jurva unfortunately had to be cancelled. The rise of water caused by heavy rains made a flowing river over the track. Several drivers came to the pit and the disappointment of the cancellation of the rides was big! Next year we will try again with better luck.

Sunnuntai 3. Heinäkuuta 2022, 18:00 kirj: CARF821


Cuore Sportivo II Alastaron moottoriradalla 3.7.2022. Päivä oli helteinen ja porukkaa mukavasti! Kiitos ratapäivään osallistuneille sekä onnea Alfa ja Romeo Cupin palkituille.Cuore Sportivo II track day at Alastaro Circuit 3.7.2022. Warm sunny day! Thanks to all and congratulations to Alfa and Romeo Cup winners. Tohinaa radalla reippaasti tällä videolla: Trackday Alastaro Cuore Sportivo II 2022
Photos: Auli Paananen
Lauantai 11. Kesäkuuta 2022, 18:00 kirj: CARF821


CARFin Kesäajelu lauantaina 11.6.2022. Startti oli Järvelän Kesoililta, mistä ajoimme Loviisan kautta Elimäelle. Nautimme leppoisasta letka-ajosta 22 auton voimin. Ruokailu oli Elimäen puukoululla, jonka jälkeen oli mahdollisuus tutustua Mustilan Arboretumiin. Keli oli hienon aurinkoinen. Kiitos kaikille ajeluun osallistuneille!CARF's Summer drive meeting 11.6.2022. Roadtrip from Järvelä to Loviisa to Elimäki. Thanks to all!

Photos: Auli Paananen
Sunnuntai 29. Toukokuuta 2022, 18:00 kirj: CARF821


Ratakausi on nyt avattu! Cuore Sportivo I Ahveniston moottoriradalla sunnuntaina 29.5.2022. Saimme nauttia koko päivän aurinkoisesta kelistä ja mukavien Alfistien seurasta. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille.

Track season started in Ahvenisto Race Circuit Sunday 29.5.2022. Sun shine and happy people! Thanks to all.

Photos: @jkalmari (rata/track) & Auli Paananen (varikko/depot)
Sunnuntai 1. Toukokuuta 2022, 18:00 kirj: CARF821


Hieno Classic Motorshow 2022 näyttelyviikonloppu on nyt takana! Järjestäjä ilmoitti Lahden Messukeskuksen kävijämääräksi yli 18 000 eli ei ihme, että yleisöä oli välillä ihan tungokseksi asti.Osastollamme oli tänä vuonna aiemmista vuosista poikkeavaa kalustoa ja erityisesti hyvin harvinainen "Matta"-maasturi kiinnitti huomiota. Näytillä oli myös kaksi upeaa Concorso d’Originalita voittajaa, joista toiselle luovutettiin palkintopokaali lauantain näyttelyssä. Onnea vuoden 2021 voittajalle!

AREFin osastolla näimme James Bond -elokuvastakin tutun klassikon, GTV6.

Kiitos kaikille CARFin ja AREFin yhteisosastolla käyneille! 😃 Photos: Auli Paananen