CARF Tapahtumat

Päivä numero 3 Milanossa

Lauantai 26. Kesäkuuta 2010, 22:43


Hotellimme parkkialue oli täynnä Alfoja.

Paikalle pääsyä odottamaan oli saavuttu jos hyvissä ajoin. Ennen sisäänajoa annettiin kullekin kirjaintunnus, joka ohjasi oikealle parkkialueelle. Tässä F-alueen Alfa-rivistöä. Oikealla olevassa hallissa oli autoja näytillä, mm. uusi TZ3 -raaseri (yksi valmistettu), ja myynnissä kirjoja sekä fanitavaraa.


Lounasta odottamassa.


RIAR:in puheenjohtaja Stefano d'Amico ja Michele Berini (Fiera RHO presidentti, oik.) pitivät puheen, tai oikeammin vuorotellen kertoivat patsaan historiaa ja miksi se on tässä paikassa yms. Myös patsaan suunnitelijat kertoivat sen taustaa. Ennen patsaan paljastamista laulettiin Italian kansallislaulu.
Patsaan etuosa perustuu Alfan 50-luvun konseptiautoon Disco Volante (lentävä lautanen).
Patsaan jalassa on taulu, johon on kaiverrettu kaikkien lahjoittajien nimet.


Tarkoitus oli tilaisuuden jälkeen ajaa Milanon keskustaan Parco Sempione puistoon 100:n auton letkoissa. Tämä jäi yritykseksi, muu liikenne ja olematon opastus sekoitti jonot.


Mutta perille kyllä löydettiin. Parco Sempione oli suljettu muilta autoilta ja sinne muodostui näyttävä katselmus hienoja harraste- ja käyttö-Alfoja.


Kello 19.30 lähti 100 edustavinta Alfaa ajamaan pienen esittelykierroksen. Ensimmäisinä lähtivät vanhimmat, jotka myös kuulutuksin esiteltiin.

Synttärionnittelu Milanon keskustassa kello 22.30