Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)

Alfa Romeo Incontro, Bella Italian korvaaja
23.07.2022, Lauantai, alkaen klo 10:00, kestää 10 tuntia

Paikka: Saarentie 20, Ypäjä
Yhteyshenkilö: Arja & Era

Ohjelma:
Alfa Romeo Incontro

Koska tämänkin vuoden Bella Italia on peruttu, päätin järjestää samana ajankohtana tapaamisen. Tila on rajallinen, joten tapahtuma on pääsääntöisesti Alfa Romeoille, mutta eiköhän muutamia muitakin italialaisia mahdu joukkoon.

Paikkana on pihapiirimme Ypäjällä osoitteessa Saarentie 20. Sijainti on noin 30 km Mustialasta 10-tietä Turun suuntaan, alle kilometri 10-tieltä ja vain viimeiset 200 metriä päällystämätöntä.

Tiiviisti täyttämällä paikalle mahtuu yli 100 autoa. Ystävällinen naapurimme lupasi, että heidänkin tonttinsa on tarvittaessa käytettävissä.

Tapahtuma alkaa la 23.7.2022 klo 10.00 ja jatkuu niin kauan kuin ihmiset viihtyvät. Illalla lämpiää tarvittaessa myös sauna. Vilvoittelemassa voi käydä sekä lammessa että pienessä uima-altaassa.

Meillä asustaa myös koira, joka on kaikkien, varsinkin lasten kaveri. Hän tulee hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa eli voit ottaa omankin koirasi mukaan. Koiralla on oma noin 300 m2 aitaus, jossa voivat temmeltää.

Tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa niiden kanssa. Syötävää on myös laktoosittomana ja gluteenittomana. Jos keli on kohdallaan, niin voidaan grillata myös makkaroita. Omiakin eväitä voi tietysti tuoda mukanaan. Halutessasi voit osallistua tarjoilun kustannuksiin paikan päällä.

Jos on kysyttävää, niin soittele tai lähetä sähköpostia.

Tarjoilun mitoittamiseksi edes suurin piirtein, olisi hyvä ilmoittautua etukäteen.
- aikuisten lukumäärä
- lasten lukumäärä
- auto, jolla olet tulossa, jos on tiedossa

Ilmoittautumisia varten yhteystiedot alla

Tervetuloa nauttimaan kesäisestä tapahtumasta!

Arja & Era
0405 106 551
era1@iki.fi


Ajo-ohje:


Club Alfa Romeo Finland ry. PL 208, FIN-00181 HELSINKI