Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)

Bella Italia
22.07.2023, lauantai, alkaen klo 10:00, kestää 5 tuntia

Paikka: Mustialantie 105, 31310 Mustiala
Yhteyshenkilö:

Ohjelma:
Bella Italia on tarkoitettu yhteiseksi kokoontumiseksi kaikille italialaismerkkisille ajoneuvoille riippumatta iästä, kunnosta, harvinaisuudesta tai arvosta. Vanhimmilla yksilöillä voi olla ikää useita vuosikymmeniä, uusimmilla joitakin päiviä tai viikkoja. Mustialan puistoon onkin vuosittain kokoontunut varsin kattava ja näyttävä otos Suomessa olevia saapasmaan menopelejä. Bella Italiaa voidaankin oikeutetusti kutsua italialaismerkkien harrastajien kokoontumisen ohella italialaisen ajoneuvomuotoilun taidenäyttelyksi, jossa on esillä Bertonen, Fruan, Giugiaron, Pinin Farinan, Touringin, Vignalen ja Zagaton kaltaisten mestareiden luomuksia.

Päivän aikataulu: alustava, muutokset mahdollisia!
10.00-11.00 Ajoneuvojen saapuminen
11.00 Tapahtuma alkaa
11.00-15.00 Ruokaa, kahvia, jäätelöä ja virvokkeita (Huttula ja Wanha Viljamakasiini)
11.00-15.00 Autonhoitotuotteiden, italialaisen kahvin, scootterien ja pienoismallien esittely ja myynti
13.00 Concorso d'Eleganza Bella Italia
15.00 Tilaisuus päättyy

Tapahtumaan tulevien italialaismerkkisten ajoneuvojen toivotaan noudattavan annettua määräaikaa. Näyttelyalue suljetaan klo 10.55, jonka jälkeen saapuvat ohjataan yleisille pysäköintialueille. Näin vältetään ruuhkia ja ajoneuvojen liikkumista yleisön seassa. Mustialan ravintola Huttulan ja alueella sijaitsevan Wanhan Viljamakasiinin tiloissa on tarjolla herkullista ruokaa, kahvia ja pikkupurtavaa.

Bella Italiaan on italialaismerkkisillä ajoneuvoilla ja niiden omistajilla vapaa pääsy.

Osoite: Mustialantie 105, 31310 Mustiala (Tammela)

Tapahtuman on jo vuosia järjestänyt Bella Italia ry. He toivottavat jälleen kaikki tervetulleiksi viettämään päivää italialaismerkkisten kulkupelien ja niiden ystävien seurassa!

Lisätiedot löytyvät tapahtuman sivuilta.

Huomautus: Lemmikkieläinten tuominen tilaisuuteen ei ole sallittu.

Meno Bellaan 2015:
Ajo-ohje: