Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Alfa Rome Racing tiimin F1 esiteltiin Barcelonassa
18.02.2019, Hakulinen Yrjö

Kuvassa Kimi Räikkönen ja Antonio Giovanazzi.

Alfa Romeo Racing tiimin Formula 1 -auto, sekä sen kuljettavat Kimi Räikkönen ja Antonio Giovanazzi esiteltiin Barcelonan moottoriradalla maanantaina 18.2.2019. Tallin auto on sveitsiläisen Sauberin 2018-auton (C37) evoluutioversio ja tuntee nimen C38.
Uusien sääntöjen mukaan autojen etu- ja takasiipiin tulee huomattavat muutokset. Niiden tarkoitus on parantaa perässä ajavan mahdollisuutta ohittaa edellä ajava. Tämän lisäksi Alfa Romeo Racingin etusiipi on erilainen kuin muiden tiimien autoissa.

Kuljettajien mietteitä Barcelonassa
Kimi Räikkönen (autonumero 7):
"Auto näyttää upealta. Se on hienosti muotoiltu. Tallimme on saanut paljon tukijoita, se on positiivista, ja kiitämme heitä luottamuksesta talliimme. Odotan innolla radalle pääsyä ja oppimaan lisää tästä C38 autosta seuraavien kahden testiviikon aikana."

Antonio Giovinazzi (autonumero 99):
"Mielestäni auto on kaunis ja sen muotoilu puhdaslinainen, myös auton väritys on upea. Auto on minulle ensimmäinen Formula 1, joten siinä on siksi jotain erityistä. Paljon kiitoksia sponsoreillemme heidän luottamuksesta. Odotan innolla pääsemistä autolla radalle."