Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Antonio Giovinazzi jatkaa Alfan F1 kuskina 2020
04.11.2019, Hakulinen Yrjö


Tänään Alfa Romeo Racing julkisti että sen nykyinen kuljettaja Antonio Giovinazzi jatkaa tallin Formula 1 kuljettajana yhdessä Kimi Räikkösen kanssa. Kimillä on tämän ja ensi vuoden kattava sopimus.

AlfaRomeoPress, Torino 4.11.2019

Alla FCA pääjohtajan ja Alfa Romeo Racing F1 tallipäällikön mietteet Giovin jatkamisesta:

Mike Manley (CEO):
"Olemme erityisen innostuneita sopimuksen uusisimesta Antonio Giovinazzin kanssa ja hänen uransa jatkumisesta. Hän on ensimmäinen italialaisen kahdeksaan vuoteen, jolla on ollut F1 kuljettajasopimus. Tänä ensimmäisenä vuotena hänellä on ollut tärkeä merkitys Alfa Romeo Racingin kehittymisessä. Uskomme sen edelleen kasvavan. Antonion kehitys on ollut vaikuttavaa ja suoritukset vakuuttavia. Talli on aina antanut kaiken tuen Giovinazzille suurella päättäväisyydellä. Alfa Romeolle hänen kehittymisensä seuraaminen ja hänen itselleen aina vain suurempien tavoitteiden asettaminen, on asia josta talli on tuntenut suurta ylpeyttä".

Frédéric Vasseur, Tiimipäällikkö ja Sauber Motorsport CEO:
"Antonio on tehnyt hyvää työtä tänä vuonna ja olen erityisen iloissani voidessani uudistaa hänen sopimuksensa Alfa Romeo Racingin kanssa vuodelle 2020.
Hänen yhteistyönsä tiimin kanssa on ollut loistavaa ja hänen taitonsa on kehittynyt loistavasti ja odotamme malttamattomina sen paranemista ensi vuonna. Antonio on osoittaunut nopeaksi kuljettajaksi, vaikka vierellä on Kimin kaltainen verrokki. Odotamme Antonion parantavan suoritustaan, niin tekniikan kuin ajamisen kohdalla. Hänen antama palaute, työmoraali ja positiivisuus auttavat tiimiämme jatkamaan edistymisessämme".