Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Giulietta tähdittää Fast & Furios 6 - elokuvassa
06.05.2013, Hakulinen Yrjö


Lontoossa ensi-iltansa 7.5.2013 saavassa uusimmassa "auto-elokuvassa", Fast & Furios 6, on Alfa Giuliettalla näkyvä rooli elokuvan jännittävimmissä kohtauksissa.

Elokuva on nyt ensi kertaa kuvattu Euroopassa, ja sen vauhdikkaimmat kohtaukset Lontoossa. Ensin Giulietta lasketaan maihin suuresta Antonov lentokoneesta, sitten sillä yritetään estää lentokoneen nousun henkeäsalpaavissa kohtauksissa. Lopuksi Giulietta selviytyy voittajana, kiitos sen loistavan suorituskyvyn ja kahden tähden, jotka ajavat lentokoneen tuhoisasti pois kiitoradalta.

Osa tätä kohtausta käytetään Giuliettan mainoksissa ja se on mukana myös elokuvan mainospätkässä.

Elokuvan on ojannut Justin Lin ja sitä tähdittää myös Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris "Ludacris" Bridges, Luke Evans, Elsa Pataky ja Gina Carano.

Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=dKi5XoeTN0k

Giuliettoja on myyty sen markkinoille tulosta, toukokuusta 2010 alkaen, yli 192.000 kappaletta. Näistä 13% on ollut TCT-vaihteistolla varustettuja.

Fiat Autopress, Torino 6.5.2013