Club Alfa Romeo Finland ry. - Perustettu 1979 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)FCA kiinalaisomistukseen?
14.08.2017, Hakulinen Yrjö


Automotive News Europe julkaisi kiinalaisiin lähteisiin nojaten uutisen, että Kiinan autovalmistajat saavat valtion viranomaisilta paineita ostaa ulkomainen autovalmistaja, jo nyt omistetun Volvon lisäksi. Fiat Chrysler Automobiles (FCA) on kuulemma mielenkiintoinen kohde ja että se olisi ollut jo pari vuotta "hiljaisessa myynnissä", vailla kuitenkin kiinnostunutta ostajaa. Nyt asia on siis toisin, ja että tässä kuussa olisi jo ostotarjouskin tehty. Samoin kuin sitä edeltävä Due Diligence -selvitys yhtiön tilasta ja toiminnoista. Samoin kerrotaan että FCA:n johtajia olisi vieraillut Kiinassa Great Wall Motor autovalmistajan tiloissa. Kauppaan kuuluisivat Jeep ja Ram merkit, ja Chrysler, Dodge sekä Fiat, mutta ei Maserati eikä Alfa Romeo.

lähde:
http://europe.autonews.com/article/20170814/COPY/308189997/fiat-chrysler-has-chinese-suitors-sources-say?cciid=email-ane-daily
Club Alfa Romeo Finland ry. PL 208, FIN-00181 HELSINKI