Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Mikko Heino ajaa EuropeanAlfaChallenge myös 2005
14.01.2005, Carfwebmaster


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2005-
Mikko Heino ajaa EuropeanAlfaChallenge-sarjan myös tänä vuonna.

Olemme juuri tehneet sopimuksen Mikon ajamisesta EuropeanAlfaChallengessa Hollantilaisen Madeno Racing BV:n kanssa. MadenoRacing on kokenut ja ammattimainen team, jolla on pian kolmenkymmenen vuoden kokemus Alfa Romeoiden virittämisestä.

Viime vuonna Madeno ajatti 2-3 autoa sekä Hollannin, että Euroopan sarjoissa. Viimeisessä Eurocupin kisassa Imolassa Mikko ajoi heidän tuellaan varmistaen koko sarjan kolmannen tilan ja rookie-cupin voiton. Mikon ammattimainen työskentely ja kiistaton nopeus, paalupaikka aika-ajossa ja podiumpaikka molemmissa lähdöissä, sekä nopein kierros, tekivät vaikutuksen Madenon omistajaan Leo vd Madeniin. Koko syksyn olemme yhdessä etsineet ratkaisuja, joilla takaisimme Mikolle parhaat mahdolliset lähtökohdat tulevaan kauteen ja nyt olimme valmiit etenemään sopimukseen asti. Madeno tuli paljon vastaan ja on ottanut myös taloudellista riskiä kantaakseen, luottaen siihen, että onnistumme tavoitteissamme.

Sekä Madenon, että Mikon tavoitteet ovat jo pidemmällä kuin tässä kaudessa. Yhteinen päämäärämme kaudesta 2006 alkaen on vakioautojen tänä vuonna alkava MM-sarja, WTCC. Paras tie tämän tavoitteen saavuttamiseksi, ilman omaa jättimäistä taloudellista panosta, on menestyä kivikovassa AlfaCupissa. Alfat ajavat kaikki WTCC:n Euroopan osakilpailut ja luokka on näin samassa asemassa, kuin rallin puolella JuniorienWRC. Kuljettajat ja teamit ovat koko ajan päättäjien silmälläpidon alla. Tämän vuoden AlfaCup-voittaja Simone Iacone ja kakkonen Mauritzio Campani ajavat Alfa Romeon tukemana MM-sarjassa tulevalla kaudella.

Myös team manager Leo vd Maden on jo neuvotellut muutaman autovalmistajan kilpailupuolen johtajien kanssa tulevaisuudesta. Näissä neuvotteluissa on koko ajan ollut puheena myös erään suomalaisen nuoren miehen uran jatko. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt on tärkeintä saada kaikki kuntoon tulevaa kautta varten ja luoda näin mahdollisuudet tehdä sen aikana kunnon tulos.

Terveisin
yhteistyössä
Madeno Racing & Mjh Promotion Oy

P.S

Etsimme yhä potentiaalisia yhteistyökumppaneita, joita kiinnostaa markkinointiyhteistyö kansainvälisen autourheilumaailman huipulla. Uskomme tarjoavamme mielenkiintoisen ja hinnaltaan kilpailukykyisen vaihtoehdon. Voimme tarjota lisänäkyvyyttä myös Madenon kaikissa kolmessa eturivin paikoista taistelevissa autoissa.
Liittenä Mikon englannin kielinen "myyntiesite".

Lisätietoja:
Juha Heino
GSM +358 505 420 828
mailto:mjh.pro@kolumbus.fi
http://www.mikkoheino.com
http://www.madenoracing.com


Alfa2005E.pdf