Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
AutoFennica aloittaa maahantuojana
07.10.2009, Virtanen Matti H.E.


2009-09-21

AutoFennica Oy, joka on Aro-Yhtymä Oy:n sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö, aloittaa Alfa Romeo -henkilöautojen maahantuonnin.

Rakennamme parhaillaan valtakunnallista palveluverkostoa. Ensimmäisenä jälleenmyyjänä ja valtuutettuna huoltona aloittaa Autokeskus Oy seitsemällä toimipisteellään, joita ovat Autokeskukset Konala, Herttoniemi, Olari ja Tikkurila (vain huolto) sekä Autokeskukset Hämeenlinna, Tampere ja Raisio.

Neuvottelut muiden potentiaalisten jälleenmyyjien ja valtuutettujen huoltojen kanssa ovat käynnissä. Palveluverkostomme kehittymistä voi seurata tällä internetsivulla.

Lisäksi Alfa Romeo -autoilijoiden kysymyksiin vastataan Alfa Romeo -infossa, puh. 0200 1200. Palvelu toimii 24 tuntia vuorokaudessa, ja soittaminen maksaa normaalin paikallispuhelun hinnan.

Myynti- ja huoltotoiminta pyritään aloittamaan marraskuun loppuun mennessä. Hätätapauksissa ensimmäiset valtuutetut huollot pyrkivät auttamaan välittömästi. Määräaikaishuoltojen osalta pyydämme odottamaan, kunnes huoltotoiminta on käynnistetty.

Mikä olet tilannut Alfa Romeo -auton, mutta sitä ei ole vielä toimitettu sinulle, pyydämme olemaan välittömästi yhteydessä joko Alfa Romeo -infoon, puh. 0200 1200, tai suoraan maahantuojaan, puh. 020 54771.

Verkkosivut: http://alfaromeo.aro.fi