CARF Tapahtumat

Lauantai 14. Maaliskuuta 2009, 18:04 by CARF821
Kerhon Kevätkokous alkoi ajallaan kello 11.00 lauantaina. Paikalle oli viisi hallituksen jäsentä ja 14 rivijäsentä.
Puheenjohtaja Matti Virtanen esitteli viime vuoden toimintakertomuksen ja rahastonhoitaja Kari Vuorinen tilit. Markus Nieminen kirjasi tapahtumat muistiin. Hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus.

Kokouksen asialistan "Muut kokouskutsussa mainitut asiat" -kohdan mukaisesti keskusteltiin radalla-ajo-oikeudesta. Hallitukselle annettiin ohjeistus sisällöksi ja tehtäväksi muokata tästä selkeä ohje. Toisena asiana tässä kohdassa käsiteltiin ehdotuksia kunniajäseniksi.
Hallitus ehdotti että kunniajäseneksi valitaan Juhani Anttila ja Yrjö Hakulinen. Juhani on toiminut aiemmin mm. 10 vuotta kerhon puheenjohtajana ja Yrjö on mm. toimittanut kerholehteä ja nettisivuja vuodesta 1997. Hallitus esitti Antti Reenpään aloitteesta kunniajäseneksi Martti Merilinnaa. Hän on toiminut Tekniikan Maailman päätoimittajana, kirjoittanut artikkeleita Alfa Romeoista. Ehdotuksia kannatettiin ja näin nämä henkilöt valittiin CARFin kunniajäsenksi. 10 vuotta sitten valittiin Mauri Salo, Raimo Lehtonen ja Erkki Lumme.

Concorse d'Originalita voittajaksi 2008 julkistettiin Lasse Peltolan vuoden 1963 Giulia Sprint 1600. Lasse Peltola piti esitelmän auton entisöinnistä. Siitä paremmin seuraavassa Biscionessa ja myös nettisivujen Originalita-osiossa. Onnittelut uusille kunniajäsenille ja Originalita-voittajalle! Kiitokset myös Delta-Autolle tarjoilusta ja kokoustilasta.


Hallituksen jäseniäOsallistujia


Lasse Peltola


Voittaja-auto