CARF Tapahtumat

Lauantai 10. Marraskuuta 2012, 20:12 by CARF821
Syyskokouspaikkana oli ravintola Piparkakkutalo Hämeenlinnassa. Tämä yli 100-vuotias rakennus on kuuluisa historiastaan ja olemassaolotaistelustaan 1970-80-luvuilla. Tänä vuonna tuli 25 vuotta kuluneeksi kun siihen perustettiin kaksi ravintolaa, Piparkakkutalo ja Albertin Kellari.


Syyskokouksen osallistujalistaan kirjattiin 18 jäsenen nimet. Puheenjohtaja esitteli ensi vuoden ohjelman ja talousarvion. Vuosi 2013 alkaa Lancia-kerhon kanssa Lumipalloralli-talviajoharjoittelulla. Huhtikuussa on kevätkokous. Toukokuussa on Lahden Motorshowssa Entusiastien kanssa. Touko-heinä-elo- ja syyskuussa on ratatapahtuma. Kesäkuuksi suunnitellaan ulkomaanmatkaa ja elokuussa osallistutaan Suomen Urheiluautoilijoiden tapahtumaan Vanajanlinnassa. Lisää tapahtumia tai kohteita/sisältöä saa ehdottaa hallitukselle! Jäsen- ja liittymismaksut päätettiin pitää ennallaan. Klubille toivottiin lisää klubitarvikkeita. Hallitus lupasi hankkia ja ottaa mielellään vastaan ehdotuksia!

Hallituksen erovuoroiset jäsenet jatkavat, uusia halukkaita jäseniä ei ilmaantunut.


Romeo ja Alfa Cup pokaalit olivat jaossa.


Alfa Cupin voittaja Timo Lagerström oli ulkomaanmatkalla, toiseksi tullut Henry Salmén (vas.) ja Mikko Kitula olivat paikalla.


Romeo Cupin palkintopallin miehittäneet olivat paikalla. Keskellä voittaja Tom Wiik vasemmalla toiseksi tullut Pekka Rossi ja oikealla kolmas Anssi Tamminen.