CARF Tapahtumat

Lauantai 10. Lokakuuta 2009, 17:24 by CARF821
Syyskokous pidettiin Delta-Auto Konalassa. Saattaa olla kun nyt Alfan maahantuontiyhtiö on vaihtunut, että viimeisen kerran. Kiitokset Deltalla tilan tarjoamisesta.

Paikalle oli tullut 18 jäsentä. Sääntömääräisten asioiden lisäksi keskusteltiin Alfan ensivuoden 100-vuotisjuhlasta ja siihen osallistumisesta. Kerho järjestää matkan juhliin Milanoon 21.-25.6.2010, samaan tyyliin kuin aikaisempi Milano & Mille Miglia-vierailu 2 vuotta sitten. Osallistumishalukkuutta kysytään jäsenistöltä vielä tämän vuoden puolella.

Hallituksen kokoonpanossa tapahtui muutoksia. Erovuorossa olivat Matti Virtanen, Kari Vuorinen ja Niko Rinne. Kari ja Niko olivat ilmoittaneet haluavansa erota hallituksesta ja Matti Virtanen oli halukas jatkamaan hallituksessa. Eronneiden tilalle valittiin Tomi Kuusisto ja Pekka Rossi. Matti Virtanen valittiin jatkamaan hallituksessa. Hänet valittiin myös puheenjohtajaksi. Markus Nieminen, Sami Halme ja Mikko Koskinen jatkavat edelleen hallituksessa.

Concorse d'Originalita 2009 -palkinto annettiin Markku Johanssonille, auto on 101- sarjan Giulietta Berlina vuodelta 1961. Kuvia löytyy toukokuun 31. päivän blogista.


Markku Johansson kertomassa voittaja-auton ja sen kunnostuksen historiaa.


2009 Originalita-voittaja Markku Johansson (vas.) vastaanottamassa palkintoja puheenjohtaja Matti Virtaselta.


Alfacupin Alfa- ja Romeoluokan palkitut. Vasemmalta: Timo Lagerström (A3.), Anssi Tamminen (A1.), Pekka Rossi (R2.), Sami Halme (R1.) ja Tomi Kuusisto (R3.). Alfa-luokan 2. Tommi Harmaala ei ollut paikalla.


Ensi vuoden alusta aloittava uusi hallitus: vasemmalta Mikko Koskinen, Matti Virtanen, Pekka Rossi, Tomi Kuusisto ja Sami Halme. Markus Nieminen ei päässyt kokoukseen.