CARF Tapahtumat

Lauantai 7. Huhtikuuta 2018, 17:02 by CARF821
Kevätkokous pidettiin Woikosken Automuseossa Mäntyharjulla. Automuseo on osa WHD Gård nimistä tilaa ja se on talvisin auki vain tilauksesta. Olimme siellä päivän toinen vierailijaryhmä. Paikalla olikin ennätysmäärä jäseniä.


Ennen kokousta nautimme maittavan hirvikeiton runsaiden salaattien kanssa.


Puheenjohtaja Juhani Mäenpää veti kokouksen läpi, ja hallitus sai vastuuvapauden. Mukava vaihe kokouksessa oli kun paikallaolijat esittelivat itsensä ja kertoivat Alfa-historiastaan.


Väinö Aaltonen kertoi että hänellä on vuoden 1986 Alfa 75, jonka korilla on ajettu yli miljoona (1.000.000) kilometriä. Toivottavasti saamme lukea niistä kerholehdessä.


2017 Concorso d'Originalita -kilpailun parhaaksi oli Originalita-raati valinnut alkuperäiskuntoisen Giulia 1750 GT Velocen vuodelta 1971, omistaja Jukka Tammisto (vas.) vastaanottamassa kiertopalkintoa vpj. Jussi Keltaniemeltä.


Varapuheenjohtaja Jussi Keltaniemi palkitsi kokoukseen kauimpaa tulleena Teemu Lintamon (oik.), jolla matkaa yhteen suuntaan kertyi yli 400 km.


Kokouksen jälkeen siirryimme autonäyttelytilaan. Kokoelman omistajan mielestä tärkeimpien autojen esittely kesti noin 30 minuuttia. Esittelyn piti rutinoituneesti mutta eläväisesti Iida Kekkonen (keskellä).

Katso lisää kuvia tästä