CARF Tapahtumat

Sunnuntai 14. Kesäkuuta 2009, 18:00 by CARF821
Sunnuntaina oli vuorossa uuden Alfa-mallin MiTon esittely.

Tuotepäällikkö Nicklas Fuchs oli saapunut kertomaan sen hienouksista ja ominaisuuksista.Esityksen jälkeen oli mahdollista koeajaa MiTon diesel-versio.
Lauantai 13. Kesäkuuta 2009, 21:49 by CARF821
Viideltä paikkakunnalta startattiin kohti Hauhossa sijaitsevaa Hahkialan Kartanoa. Matkalta poimittiin etappipisteistä lisää Alfoja letkoihin. Perille saavuttiin kolmen aikoihin iltapäivällä. Koskaan aikaisemmin ei ole näin montaa osallistujaa ollut kerhon tapahtumassa, paikalle tuli lähes sata osallistujaa. Kauimpaa tultiin Oulun seudulta.


Riihimäen ABC-huoltamolla hakemassa lisää osallistujia.Hahkialan Kartanon päärakennus.


Saunomisen jälkeen puheenjohtaja Matti Virtanen avasi tilaisuuden. Puheessaan Matti kävi läpi kerhon ja Alfan historiaa, sekä tulevaisuutta.Puheen jälkeen Juhani Anttila (oik.) esitteli autourheilijat Eino ja Osmo Kalpalan, sekä Jaakko Markulan ja alusti keskustelun "palasta suomalaista kilpailuhistoriaa Alfa Romeolla". Einon ja Osmon pitkän iän takana on nuorena hankittu ja jatkuvasti ylläpidetty hyvä kunto pujottelun (laskettelun) avulla.
Vanhimpana Osmo (2.vas.) aloitti (s. 9.7.1925) kertoen värikkäästi mm. kolmesta Jyväskylän Suurajojen voitoista 50-luvulla. Eino (s. 5.8.1926) avusti ja jatkoi kilpailuistaan Alfa GTA:lla 1960-luvun lopulla. Einon jälkeen Jaakko Markula (s. 1.5.1946) kertoi kilpailu-urastaan, johon kuuluu jo vuonna 1972 Alfa Giulia 1600 Superilla voitetut Cup-mestaruudet, sekä jäällä, että asvaltilla. Keskustelu rönsyili kiinnostavasti mm. yleisön kysymysten ansiosta ja tietenkin ylitti sille varatun ajan.


Keskustelun jälkeen kerhon perustaja- ja kunniajäsen Erkki Lumme tervehti 30-vuotiasta.
Erkin jälkeen Matti esitteli uudet kunniajäsenet ja "kukitti" heidät kerhon viirillä.


Ensimmäisenä esiteltiin Martti Merilinna (TM:n päätoimittaja evp),

toisena Juhani Anttila (10v puheenjohtajana) ja

kolmantena Yrjö Hakulinen (kerhon webmaster ja kerholehden toimittaja).


Tämän jälkeen siirryttiin kartanon puutarhan nurmelle nauttimaan seisovan pöydän antimista. Hieno aurinkoinen ja lämmin sää mahdollisti syömisen ulkona. Ruokailun jälkeen siirryttiin tanssimaan ja juttelemaan viljamakasiinin luentosaliin.Viljamakasiinin eteen oli tuotu Teuvo ja Ulla Hämäläisen Historic rallikilpuri Giulietta T.I. vuodelta 1961. Juuri tällaisellä Kalpalat ajoivat Jyväskylän voittoon 1958.