CARF Tapahtumat

Lauantai 23. Maaliskuuta 2013, 16:10 by CARF821

Lauantaina kokoonnuttiin Ristipellontielle Aro-yhtymän pääkonttorin auditorioon 2013 kevätkokoukseeen.
Kokous eteni totuttuun tapaan puheenjohtaja Sami Halmeen johdolla. Rahastonhoitaja Pekka Rossi selvitti tilinpäätöksen ja tämän vuoden budjetin. Raha-asioihin ei ollut huomauttamista. Toiminnantarkastajankin lausunto oli hallitukselle tilinpäätös- ja vastuuvapautta puoltava.

Kokouksen lopuksi paljastettiin mikä auto ja kuka on Concorso d'Originalita 2012 voittaja. Vaihtoehtoja oli ollut useita.


Voiton vei Esa Tamminen (vas.) ja hänen pieteetillä entisöimä "Bertone GTV", eli 1750 GT Veloce vuodelta 1970. Onnittelut Esalle, ja kiitokset vivahteikkaasta ja hauskasta entisöinnin edistymisen esittelystä! Lue autosta lisää sivujemme Originalita-osiossa. Kauimpaa tulleena palkittiin Esa Tamminen (Kuusankoskelta) AutoFennican lahjoittamalla Espresso-kuppiparilla.

Kokouksen jälkeen nautittiin Alfa-tuotepäällikkö Tomi Karin Alfan uuden urheiluauton 4C esityksestä. Siinä selvisi mm. että sen 1750 TBi-moottori on kokonaan alumiinia. Giulietta ja 159 malleissa on 1750 TBi-moottorin lohko valurautaa. Launch-sarjan autoja on tilattu Suomeen, mutta montako tehdas tänne toimittaa on vielä epäselvä, koska näitä autoja valmistetaan vain 500 kpl ja tilauksia on maailmalla jo tuplaten. Kiitos Tomille tarjoilusta ja mielenkiintoisesta esityksestä. Alfa 4C:stä lisää sivujemme Uutisia-osiossa.
Esityksen jälkeen oli koeajettavana Giulietta ja MiTo sekä Fiat 500 ja 500L.