CARF Tapahtumat

Lauantai 16. Marraskuuta 2019, 20:28 by CARF821
Sääntömääräinen syyskokous pidettiin Gustavelundissa Tuusulassa. Kerhon puheenjohtaja Juhani Mäenpää avasi kokouksen. Hänet myös valittiin kokouksen puheenjohtajaksi. Kerhon sihteeri Tuomas Kivistö valittiin kokouksen sihteeriksi.Puheenjohtaja esitteli yhdistyksen budjetin kauden 2020 ohjelmalle. Se toteutetaan vanhan kaavan mukaan ilman jäsenmaksumuutoksia. Juhani Mäenpää valittiin jatkamaan kerhon puheenjohtajana. Kerhon rahastonhoitaja Marko Kuningas oli erovuorossa ja hän ilmoitti käyttävänsä tämän option, joten hallitukseen valittiin hänen tilalle Jaakko Leisko. Erovuorossa olivat myös Auli Paananen ja Jussi Keltaniemi. He halusivat jatkaa, ja näin päätettiin koska muita jäseniä ei toimeen halunnut.

Ennen kokouksen päättämistä klubimestarit Auli Paananen ja Mikko Koskinen jakoivat Alfa ja Romeo Cup palkinnot.

ALFA-luokan voittajakolmikko

Keskellä voittaja Pertti Vainio vasemalla toinen Timo Lampikoski ja oikealla kolmas Henry Braithwaite

ROMEO-luokan voittajakolmikko


Keskellä voittaja Anssi Tamminen vasemalla toinen Kosti Aho ja oikealla kolmanneksi tulleen Juha Könösen tytär Emilia, koska isä Juha ei päässyt kokoukseen.

Klubimestarit aloittivat tänä vuonna uuden tradition kun päättivät aloittaa vuoden tulokkaan nimeämisen. Tänä vuonna "Vuoden tulokas" kunniakirja myönnettiin Emilia Könöselle. Onnittelut kaikille palkituille!