CARF Tapahtumat

Lauantai 17. Helmikuuta 2018, 17:46 by CARF821

Lancia Clubin Lumipalloralli on jo vuosia pidetty Jämsän Koskenpäässä Rantapirtillä. Paikka on mitä mainioin kokoontua ja järvelle saa hyvän radan. Pirtissä on hyvät ruokatarjoilut ja heillä on huoneita yöpymiseenkin. Tätä runsaasti hyödynnettiinkin.


Tänään lounaana oli Rantapirtin isännän itse kaatamasta hirvestä tehtyä keittoa, se maistui erinomaiselta yhdessä talon oman kauraleivän ja omista marjoista tehdyn mehun kanssa.


Jos halusi hyvän pidon jäällä piti vaihtaa tähän sopivat renkaat alle.

Ajelu jäällä sujui tällä kertaa 4-5 auton ryhmissä, koska pakkasta oli kolmen paikkeilla ja jää ei ollut vahvimmillaan.
Lumi täytti nopeasti peräpeilin


Välillä oli hyvä tutustua tekniikkaankin


Hieno Kappa-pari.

Alla pari kuva menosta jäällä. Lisää kuvia on Kuvagalleriassa (linkki carf.fi etusivulla)
Sunnuntai 4. Helmikuuta 2018, 16:03 by CARF821

Tämän vuoden talviajoharjoittelu osui hyvin talviseen päivään. Aukealla Hyvinkään lentokentällä tuuli tuiversi vapaasti ja sai yli 10 asteen pakkasen vieläkin purevammalta.


Kylmettyneen oloa helpotti lämmittely 'makkaranpaistonuotion' ääressä tai sitten piti mennä autoon.


Hyvinkään ajoharjoittelurata on aivan lentokentän kiitoradassa kiinni. Kirkkaana päivänä lentoliikenne oli vilkasta ja mutkaradalta pois tultaessa piti ensin katsoa ettei laskeutuvaa konetta ole oikealta tulossa.

Klubimestarit olivat taas ahertaneet ja rakentaneet keiloilla monta rataa, yhdessä pujoteltiin toisessa harjoiteltiin taskuparkkeerausta, kolmannessa kaarreajoa jne.
Useita kerholaisia oli tullut myös vanhoilla, takavetoisilla Alfoilla radalle nauttimaan ajamisesta ilman ilon poistavaa elektroniikkaa. Alimmassä kuvassa Juhani Lahden tyylinäyte.


Kerhon sihteeri oli paikalla englantilaisella avoautollaan, sillä ajo onnistui katto auki kun kuskilla & kyyditettävällä integraalikypärä päässä.


Kiitoksia klubimestarit Auli ja Jussi!