CARF Tapahtumat

Lauantai 9. Marraskuuta 2013, 20:00 by CARF821
CARF-syyskokous pidettiin tällä kertaa laivassa, Helsingin Länsisatamassa, M/S Silja Europa:lla. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin kerhon puheenjohtaja Sami Halme ja sihteeriksi kerhon sihteeri Jyrki Henriksson. Denis Romi ja Juha Könönen valittiin ääntenlaskijoiksi ja pöytäkirjantarkastajiksi.

Päätökset: Liittymismaksu ja vuosijäsenmaksu pidetään ennallaan. Hyväksyttiin hallituksen ehdotus toimintasuunnitelmaksi ja hallituksen ehdottama tulo- ja menoarvio vuodelle 2014. Hallituksen jäsenistöön tuli muutos. Denis Romi ja Marko Kuningas valittiin uusina henkilöinä hallitukseen, erovuorossa olleiden Pekka Rossin ja Lauri Aron jättäessä hallituksen.


Mikko Koskinen, Juha Könönen, Tom Wiik, Mikko Kitula, Timo Lagerström ja Sami Halme (Kuva: Eero Ahonen)

Kokouksessa palkittiin Alfa Cupin voittajat. Klubimestari Mikko Koskinen jakoi palkinnot.
Alfa-luokka: 1. Mikko Kitula (156 2.5 V6), 2. Timo Lagerström (156 GTA), 3. Pasi Moisio (164 3.0V6)

Romeo-luokka: 1. Tom Wiik (GTV6 Komp.), 2. Kosti Aho (GT 3.2), 3. Juha Könönen (GT Am).
Pasi Moisio ja Kosti Aho eivät olleet paikalla vastaanottamassa palkintoa.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014
Helmikuussa Talviajoharjoittelua Lancia Club Finland ry:n kanssa Huhtikuussa on Kevätkokous (Helsinki). Toukokuussa on kaksi tapahtumaa, ensin 3.-4. Classic Motor Show (Lahti). Näyttelyn teemana on "Unelmia", ja myöhemmin ilmoitettavana päivänä, ratapäivä Cuore Sportivo 1. (Ahvenisto).
Touko-/kesäkuun vaihteen aikoihin, viikonloppuna, on tarkoitus vierailla Latviassa, Bikernieki radalla (Riika). Heinäkuussa on kaksi tapahtumaa: 13. päivä on kauden toinen ratapäivä Cuore Sportivo 2. Alastarolla klo. 10.00-14.00, ja 26. päivä CARF 35 vuotta kokoontuminen Lossirannan kartanoon (Iitti).
Elokuun 10. päivä on ratapäivä Cuore Sportivo 3. klo. 9.00 - 15.00 (Jurva). Syyskuussa on sitten kauden neljäs ratapäivä Cuore Sportivo 4. (Ahvenisto).
Kausi päätetään sitten marraskuussa yhdistettyyn Syyskokous ja päätösillallinen - tapahtumaan Helsingissä.