CARF Tapahtumat

Lauantai 26. Maaliskuuta 2011, 16:50 by CARF821

Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin AutoFennican tiloissa. Paikalle oli tullut yli 30 jäsentä.


Kokouksen aloitti Alfa Romeo tuotepäällikkö Tomi Kari päivittämällä tietojamme Alfan Suomen tilanteesta. Tomi kertoi ja esitti videon Genevessä esitetystä konseptimallista 4C GTA, josta tulee myyntimalli 2012. Auton veroton tehdashinta on noin 45000,- ja Suomen hinta alkanee kuutosella.

AutoFennicalla on hyvä fiilis Alfan kanssa työskentelystä. Tästä osoituksena Alfa Romeo on tehnyt sopimuksen AKK:n kanssa, jossa Alfalla on näkyvä osuus Suomen Rata SM-sarjassa. Giulietta on turva-auto (Safety Car) ja 159 Sportwagon on lääkäriauto (Medical Car). Tämän lisäksi on CARFin kanssa on sovittu jäsenille alennuksista.


Markus Nieminen palkittiin, tai siis hänen omistama vuoden 1969 1750 GT Veloce Concorse d'Originalita 2010 voittajaksi. Kimmo Salmi (oik.) palkittiin kokoukseen kauimpaa tulleena.

Uutena Alfa Romeoon liittyvänä palkintoja hallitus esitti "Pro Alfa Romeo" -palkinnon. Se voidaan jakaa henkilölle, joka on menestyksekkäästi kilpaillut Alfa Romeolla, sekä hyvin ansioituneelle Alfan parissa toimineelle henkilölle. Tänä vuonna niitä myönnettiin kaksi; Aku Pellinen, Suomen mestari, V 1600 Cup, Alfa Romeo 147 1.6 TS ja Jukka Karpiola, Hictoric-luokan 1. ryhmän voittaja, Alfa Romeo GT Veloce -73


Aku Pellinen (vas.) vastaanotti pj. Matti Virtaselta Pro Alfa Romeo -palkinnon. Jukka Karpiola ei päässyt kevätkokoukseemme.


Kokouksessa käsiteltiin ja keskusteltiin paljon Timo Rombergin esityksestä CARFin ja AREFin yhdistymisestä. Yhdistylain mukaan tällaisestä ei yhdistyksen kokouksessa voi päättää (se ei ole päätettävien asioiden listalla). Yhdistyminen on käytännössä mahdollista vain siten että toinen yhdistys lakkautetaan. Yhdistymisen sijaan päätettiin jatkaa yhteistyötä varsinkin tilaisuuksissa joissa voidaan jakaa osallistumiskustannuksia, kuten Lahden Classic Car Show, ja kutsumalla toisen kerhon jäseniä tilaisuuksiin kuten lokakuun Cuore Sportivo 4 Ahvenistolla tai Alfa 105-sarja Show toukokuussa Ahvenistolla. Kokouksessa paikalla ollut AREFin puheenjohtaja Petteri Piipponen (myös CARFin jäsen) oli myös yhteistyön kannalla, ja totesi että kaksi kerhoa tarjoaa yhdessä enemmän kuin yksi.


Kai Ahlstedt ja Aki Haverinen lähdössä koeajolle 140 hv diesel Giuliettalla.
Kiitokset AutoFennicalla tarjoilusta ja koeajomahdollisuudesta!