CARF Tapahtumat

Lauantai 16. Huhtikuuta 2016, 17:33 by CARF821


Keväinen sää houkutteli ainakin nämä 10 Alfaa (+minun) ja muilla autoilla kerhon sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Harmi että Alfoille ei oltu varattu omaa riviä.

Ensin nautittiin sämpyläkahvitus ja sitten aloitettiin kokous ajallaan. Kerhon puheenjohtaja Denis Romi avasi ja johti kokouksen. Kerhon sihteeri Eero Ahonen kirjasi ylös kokouksen minuutit. Hallitus ja muut vastuulliset saivat vastuuvapauden.

Concorso d'Originalita toimikunnan edustaja Juhani Anttila kertoi lisätietoja valituksi tulleesta Alfasta. Ennen päätöstä valintakomitea (Antti Reenpää ja Juhani Anttila) oli vieraillut tutustumassa ehdokkaaseen. Vierailun aikana tehdyt havainnot olivat pääosin positiivisia ja valituksi tuli heinolalaisen Jarmo Elorannan punainen (sävy AR514) Alfa Romeo 1750 Spider Veloce vuodelta 1969 (JBE-10), tyyppinro 105.57 ja runkonro AR*1412629. Onnittelut voittajalle! Valintakomitea ja kerhon puheenjohtaja muistutti että Originalitaan voi osallistua vain niin että auto on jossain kerhon tilaisuudessa, ja että osallistua voi 30 vuotta ja sitä vanhemmalla autolla. Tämähän tarkoittaa että 1986 on tänä vuonna nuorin osallistuja, tuolloihan oli esimerkiksi Alfa 75 ollut jo vuoden markkinoilla.

Kokouksen päätteeksi klubimestari Jussi Keltaniemi esitteli uuden kerhotuotteen, Biscionen muotoisen seinäkoukun.
Koukku on noin 15 cm pitkä, valurautainen ja sepän käsin takoma. Sen hinta on 25,- ja niitä saa ostaa tapahtumissa (postittaminen ei onnistu). Monta meni saman tien kaupaksi.

Jussi Pöytäkiven (Triumph Cars Clubin -kerhon pj) oli houkutellut paikalle useiden Alfojen näkeminen hänen ajellessa Ariel moottoripyörällään lähistöllä. Hänellä on Alfakin, mutta se on ollut pitkään projektivaiheessa ja siksi hän ei ole kerhoon liittynyt