CARF Tapahtumat

Sunnuntai 12. Kesäkuuta 2016, 18:26 by CARF821
Ajelumiittiin ilmoittautui 16 autokuntaa ja kaikki + muutama vielä lisää oli paikalla aurinkoisena sunnuntai-aamuna Riihimäellä Ullan Pakarin parkkipaikalla. Matkaan päästiin aikataulun mukaan. Reitti kiersi pieniä nelinumeroisia asvalttiteitä pitkin Hämeenlinnantien länsipuolella.


Kahvitauko pidettiin reilun tunnin ajon jälkeen Härkätien Kynttilä nimisessä keräilijäpariskunnan, Hannu ja Pirjo Latvalan, matkamuistomyymälä-kahvilassa.

Sieltä jatkettiin hieman parempikuntoisia pikkuteitä lounaspaikalle ja matkan päätepisteeseen Petäys Resort:iin Hämeenlinnan pohjoispuolelle Vanajaveden rannalle. Matkaa kertyi 95 km. Ennen ajelua ja taukopaikalla sekä lounaalla syntyi paljon keskustelua ja Alfa-tietämyksenvaihtoa, muun muassa että Alfan Centro Documentazione:sta saa tilata kohtuuhintaan englanninkielisiä ohjekirjoja, esim 916-sarjan Spideriin.


Kiitokset organisoijille ja osallistujille!
Lisää kuvia (ja parempilaatuisina) CARF kuvagalleriassa (linkki vasemmalla).

Keskiviikko 8. Kesäkuuta 2016, 19:47 by CARF821

Eiliset myrskyvaroitukset eivät koskeneet kuin aamulla varhain Päijät-Hämettä ja Hartolaa. Iltapäivällä oli jo hyvin aurinkoista, joten ilta Jari Tyyskän organisoimassa Italialaisten autojen miittingissä onnistui mainiosti. Tarjoilu pelasi ja meitähän oli runsaasti, kiitos Jari.

LISÄÄ KUVIA KUVAGALLERIASSA (linkki vasemalla...)