CARF Tapahtumat

Lauantai 3. Marraskuuta 2018, 21:17 by CARF821


CARFin syyskokous pidettiin Hyvinkään Sveitsissä. Paikalla oli ennätysmäärä kerholaisia, yli 30. Kokous ja sen jälkeinen illallinen pidettiin avarassa kokoustilassa. Varapuheenjohtaja Jussi Keltaniemi oli tuonut paikalle uusia ja aiemmin myynnissä olleita klubituotteita. Niitä on nyt tilattavissa kerhosivujemme kautta. Tilaus menee Jussille, joka postittaa ja laskuttaa tuotteet.

Kokous eteni sujuvasti. Puheenjohtaja Juhani Mäenpää esitteli ensi vuoden, 40-vuotis juhlavuoden, budjetin ja ohjelman tavallista pidempään. Budjetti on kovilla juhlavuoden kaksipäiväisen tapahtuman vuoksi, jäsenmaksu päätettiin kuitenkin pitää entisellään. Ohjelmassa on ratatahtumien lisäksi kaksipäiväinen 40-vuotisjuhla Alastaron ratatapahtuman yhteydessä ja ajomiitingiksi on kaavailtu yhteisajoa SCCH-kerhon kanssa Saariston Rengastie reitillä.

Hallituksen kokoonpanoon tuli muutos, erovuorossa olivat klubimestari Mikko Koskinen, sihteeri Eero Ahonen ja pj. Juhani Mäenpää. Heistä Eero ilmoitti haluavansa lopettaa hallituksessa. Hänen tilalle valittiin Satakunnasta kotoisin oleva, nykyisin Porvoon alueella asuva, Tuomas Kivistö. Onnittelut valinnasta ja kiitos aktiivisuudesta.

Kerhon puheenjohtajaksi valittiin Juhani Mäenpää jatkamaan hyvin sujunutta pestiään. Hallitus päättää muiden jäsentensä tehtävät järjestäytymiskokouksessaan tammikuussa. Kokous päätti että kerho liittyy FHRA ry:n jäseneksi ja osallistuu heidän järjestämiinsä näyttelyihin. Niissä on jo usean vuoden ajan ollut eurooppalaisia automerkkikerhoja esittelemässä toimintaansa.


Lopuksi palkittiin paikalla olleet Alfa ja Romeo luokkien Alfa Cup-palkintopallille ajaneet. Alfa-luokan voitti Timo Lampikoski (2. oik.), toinen oli Pertti Vainio (1. oik.) ja kolmas Tommi Harmaala (ei paikalla). Romeo-luokan voitti Anssi Tamminen (1. vas.), toinen oli Tom Wiik (ei paikalla) ja Eero Hallasuo (2. vas.).